De avonturen van Malle Peer

David Bowie art portret

David Bowie

Malle Peer is een echte muziekliefhebber. Dat blijkt uit veel dingen. Zo heb ik in de winkel altijd muziek op staan en heb ik er voor gezorgd dat ik een goede geluidsinstallatie met goede speakers heb uitgezocht voor in de winkel.

Verder lezen
Stardust flipperkast

Stardust flipperkast

Na wat vieren en vijven laadden we de flipperkast in mijn bestelbus. Hij was zwaarder dan ik had verwacht, maar uiteindelijk kregen we hem veilig op zijn plaats. Meneer Van den Berg keek me met glinsterende ogen aan. “Zorg goed voor mijn Stardust,” zei hij

Verder lezen
The Predator

The Predator

Deze week stond voor Malle Peer in het teken van de film “The Predator”. Eerlijk gezegd was de film mij totaal onbekend, totdat ik een verzamelaar tegen het lijf liep, die allerlei zaken met betrekking tot iconische films spaart.

Verder lezen
Achterzijde van de winkel van Malle Peer

Schatgraven

Het leven van een brocantehandelaar is nooit saai, en deze week was geen uitzondering. Van een vergeten zolder, een collega brocante handelaar tot een gezellige rommelmarkt, ik deel graag mijn vondsten van deze week en de verhalen erachter.

Verder lezen

Carrousel paarden

Er zijn van die dagen, die je lang bij zullen blijven. Vandaag was ook weer zo’n dag. Op dit moment overheerst de spierpijn van het sjouwen, maar de voldoening is groot als ik zie welke mooie spullen ik vandaag heb opgehaald.

Verder lezen
Citroën bulletin 1920-1930

Citroën

Vandaag ben ik bij een verzamelaar van Citroën spullen geweest en heb ik daar de nodige artikelen gekocht voor de winkel.  In de verzameling bevonden zich vele bijzondere en waarschijnlijk ook kostbare spullen

Verder lezen