David Bowie

David Bowie art portret
- 23 september 2023

Malle Peer is een echte muziekliefhebber. Dat blijkt uit veel dingen. Zo heb ik in de winkel altijd muziek op staan en heb ik er voor gezorgd dat ik een goede geluidsinstallatie met goede speakers heb uitgezocht voor in de winkel. Dat vind ik heel erg belangrijk, het geeft me rust en maakt me vrolijk. Ik merk ook regelmatig dat de klanten in de winkel meefluiten of mee neuriƫn met de muziek die ik draai, terwijl ze alle mooie spulletjes aan het bekijken zijn.

Mijn smaak is heel divers en is een beetje te vergelijken met mijn winkel. In de winkel maak ik bewust geen onderscheid tussen antiek, vintage, brocante en GBR. Als ik het mooi vind koop ik het in en zet ik het in de winkel. Qua muziek is het eigenlijk precies hetzelfde. Daar maak ik ook geen onderscheid tussen jazz, rock & roll, pop of the blues. Als het gaat om artiesten ben ik fan van onder andere Sting, Toto, Elvis, David Bowie en nog vele meer.

Dat ik een muziekliefhebber ben blijkt ook uit het feit dat ik regelmatig schilderijen op verzoek laat maken van bekende artiesten. Zo heb ik onlangs bij wijze van experiment een hobby schilder, die ik bij toeval in mijn winkel ontmoette, gevraagd om voor mij een portret van Elvis te schilderen. Het resultaat vond ik verbluffend goed. Zo goed dat ik geen moment heb getwijfeld om het in de winkel te koop aan te bieden.

Elvis portret
Portret van Elvis, in opdracht van Malle Peer geschilderd op doek

Dat ik een muziekliefhebber blijkt ook uit het feit dat ik al een tijdje in het bezit ben van twee kaartjes voor het optreden van vanavond (zaterdag 23 september) in mijn woonplaats Etten-Leur van de David Bowie tributeband Starman NL. Het optreden vindt plaats in cultuurhuis De Nobelaer, gelegen op een steenworp afstand van de winkel van Malle Peer.

Vanwege het feit dat ik fan ben van David Bowie, heb ik aan dezelfde Ad gevraagd om speciaal voor mij een portret te schilderen van David Bowie.

Toeval bestaat niet, maar precies vandaag, op de dag van het concert, heeft Ad het resultaat afgeleverd in de winkel. En dat mag er echt zijn. Een prachtig portret van David Bowie, waar ik meer dan trots op ben. Mijn dag kan niet meer stuk. Een prachtige David Bowie schildering in mijn bezit en kaartjes voor het concert vanavond.

Ik ga er dubbel van genieten vanavond !

Portret David Bowie
Portret van David Bowie gefotografeerd op straat voor de winkel van Malle Peer

Met muzikale Bowie groeten,

Malle Peer

P.S. in de winkel heb ik nog een oude single van David Bowie te koop, evenals nog een ander schilderij van David Bowie.

David Bowie single
David Bowie single
David Bowie schilderij
David Bowie schilderij

Scroll naar boven