Malle Peer’s nieuwe thuisbasis in Baarle-Nassau

verhuisdozen malle peer
- 16 februari 2024

Het begon allemaal in onze bescheiden winkel. Op 30 december jl. sloten we daar de deuren van onze winkel vol brocante, curiosa en vintage artikelen. Maar zoals dat gaat met ware passies, groeiden we uit ons spreekwoordelijke jasje. De kleine ruimte kon simpelweg niet langer al het prachtigs herbergen dat we wilden delen met onze klanten.

Een nieuwe thuisbasis

Met een hart vol warme herinneringen aan onze tijd daar en een ontembare drang om onze liefde voor brocante en vintage te delen, begon voor ons een spannende zoektocht naar een nieuwe thuisbasis voor Malle Peer. Een plek waar we niet alleen onze uitgebreide collectie konden huisvesten, maar ook onze droom van een complete winkelervaring konden realiseren. En die plek vonden we! Sinds 1 januari hebben we de sleutel van ons nieuwe pand aan de Nieuwstraat 8a in de bijzondere enclavegemeente Baarle-Nassau. Het voelt als een nieuwe start om onze klanten te verwelkomen in een omgeving die hen inspireert en verwondert, vol brocante, vintage en curiosa.

Dit pand is niet zomaar een ruimte voor ons; het is een canvas waarop we onze visie kunnen uitwerken en waar we de sfeer kunnen creëren die past bij de magie van de items die we te koop hebben in onze winkel. Met meer ruimte om te verkennen en te ontdekken, zijn we ervan overtuigd dat onze nieuwe thuisbasis een bestemming zal worden met tijdloze schatten voor kenners van klasse. We kijken er nu al naar uit om je te verwelkomen in ons nieuwe onderkomen, waar elke hoek een verhaal vertelt en waar elke vondst een schat is om te koesteren.

De opening nadert

Momenteel zijn we druk bezig met de verbouwingen aan de winkel, zodat Malle Peer kan heropenen op 4 april aanstaande. Ons toegewijde team zet zich met hart en ziel in om het nieuwe pand klaar te maken voor onze klanten. Van het slopen van oude muren tot het plaatsen van nieuwe rekken en inrichten van de winkel, er is veel werk te verzetten. Te midden van al deze veranderingen koesteren we ook karakteristieke elementen die de ziel van het pand tonen.

Wij geloven dat de ruimte een verhaal moet vertellen, net zoals alle schatten in de winkel van Malle Peer. Het moet geschiedenis ademen en de passie voor brocante en vintage weerspiegelen. Daarom hebben we ervoor gekozen om enkele kenmerkende zaken te behouden, zoals de wanden met oude tegeltjes. Deze tegeltjes dragen bij aan de unieke sfeer van onze winkel. Ze vertellen het verhaal van vroeger en voegen authenticiteit toe aan onze nieuwe thuisbasis.

Terwijl de werkzaamheden in volle gang zijn, stapelen de bananendozen zich op. Klaar om hun geheimen te onthullen zodra we onze deuren openen voor het publiek. Elke doos zit vol met curiosa en elk item vertelt zijn eigen verhaal. We kunnen niet wachten om deze verhalen te delen met onze klanten. En om samen nieuwe herinneringen te creëren en onze gezamenlijke liefde voor brocante, vintage en curiosa te vieren.

De verhuizing van Malle Peer markeert niet alleen een groei in ruimte, maar ook een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. Met ons hart verankerd in de wereld van brocante, vintage en curiosa, streven we ernaar om onze passie te delen en een inspirerende omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Onze toewijding aan het vinden van unieke stukken met een verhaal blijft onveranderd. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in onze nieuwe thuisbasis, waar de magie van het verleden tot leven komt en nieuwe herinneringen worden gemaakt.

Kom langs en ontdek!

Kom langs en ontdek de wonderen van Malle Peer in Baarle-Nassau. Een bestemming voor liefhebbers van geschiedenis, schoonheid en avontuur. We kunnen niet wachten om samen met jou aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen.

Scroll naar boven